Vacatures

Weg uit de apotheek, maar nog steeds volop in je vak.
Bij Pharmasupport heb je een bijzondere baan als apothekersassistent. Hier werk je op afstand aan verbetering van apotheekprocessen.
Je ondersteunt vanuit het kantoor in Middelburg apotheken door heel Nederland in het verbeteren van hun inkoop, voorraadbeheer en bestelsysteem. Dat gebeurt online; je logt in op het AIS (Pharmacom, CGM, Caresoft) en licht het hele assortiment door. Informatie van de groothandel verwerk je in het AIS en houd je bij.

Jij zorgt ervoor dat gelijk bij de receptinvoer het meest optimale product afgeleverd kan worden. Zo draag je bij aan een optimaal rendement voor de apotheek en het nakomen van contractuele afspraken met zorgverzekeraars. Kortom, jij maakt het verschil! Alles wat je doet betekent direct een verbetering bij de apotheek. Het leidt tot tevreden klanten die dagelijks in hun eigen apotheek het nut ervaren van jouw inzet.
De klanten zijn veelal afnemer van groothandel Mosadex, daarnaast zijn er ook afnemers van andere groothandels zoals Pluripharm.

Jouw profiel
Ben je bedreven met de computer en trekt het je om met verschillende Apotheek Informatie Systemen aan de slag te gaan? Heb jij graag de touwtjes in handen en wil je - op afstand - sturend optreden in apotheekprocessen? Dan is deze operationele functie jou op het lijf geschreven. Ook aantrekkelijk: werk tijdens kantooruren en werktijden in overleg, met ruimte voor het combineren van werk en privé, zoals gedeeltelijk werken vanuit huis.

Er is op dit moment een vacature.
Wil je graag je belangstelling kenbaar maken voor een mogelijke vacature in de toekomst?
Bekijk dan hier het volledige functieprofiel
En stuur dan een korte motivatie en CV naar dewater@pharmasupport.nl